Home
 
 Home  |   Contact  |   Sitemap    
 
    U bent nu hier:  8baan Uitzenden  >>  Vacatures  >> 
 
 
 
   

Programmeur webapplicatie

 

Programmeur webapplicatie (v/m) fulltime (v.a. 32 uur), per direct

Over onze klant

Onze klant levert full-service internetdiensten aan bedrijven, zoals webhosting, dedicated servers, webdesign en ADSL.Wij bieden onze klanten alle faciliteiten om zich op het internet te kunnen profileren. Onze klant bevindt zich in het bruisende hart van Amsterdam.

Functieprofiel

Op de afdeling Applicatie Management worden diverse webapplicaties gebouwd, verbeterd en onderhouden (structureel en projectmatig). Voor deze afdeling zoeken wij een programmeur webapplicatie.
Als programmeur webapplicatie kom je te werken in een klein team van programmeurs en applicatie managers. Je zorgt ervoor dat alle applicaties probleemloos functioneren waarbij je een pro-actieve houding aanneemt. Je draait mee in verschillende projecten. De applicaties worden zowel door de klanten als door de werknemers van onze klant gebruikt.

De webapplicaties zijn nagenoeg allemaal ontwikkeld in PHP5 in combinatie met XML en een MySQL database. Dit alles draait op een Linux platform.

Functie-eisen

Je hebt een HBO-opleiding (ICT) en enige kennis van SQL en HTML. Je begrijpt wat de voordelen zijn van het werken met XML. Daarnaast kun je objectgeoriënteerd programmeren aan de hand van UML diagrammen. Enige kennis van PHP(4 of 5) Perl en Shellscripting is een pré.

Voor onze klant is het belangrijk dat je enthousiast bent en graag wilt leren. Beschik jij over deze eigenschappen?

Arbeidsvoorwaarden :

Marktconform

Interesse??

Heb je interesse om je aan te sluiten bij deze snelgroeiende en succesvolle organisatie en wil je deel uit te maken van een enthousiast, jong en ambitieus team?
Stuur dan je CV op naar Rutger Polling.

 
© 2019 8baan

Keizersgracht 450-2
1016 GD Amsterdam
Tel: 020-6711888

Privacy statement Disclaimer Home Over 8baan 8baan Payroll Services Werkgevers Levensloopregeling