Home
 
 Home  |   Contact  |   Sitemap    
 
    U bent nu hier:  8baan Uitzenden  >>  Testimonials  >>  Klaar met je studie (starter) en je zoekt werk?
 
 
 
   

Klaar met je studie (starter) en je zoekt werk?

Een leuke startersfunctie/werk/baan op bijvoorbeeld ICT gebied!

Ben jij één van die vele starters die op zoek is naar werk? Zoek je werk op HBO of WO niveau, dan zit je goed bij 8baan Uitzendbureau! 8baan Uitzendbureau heeft veel werk op vele verschillende gebieden. Bovendien kun je het zelf in de gaten houden op de site van 8baan Uitzendbureau. Als je werk ziet dat je leuk lijkt dan kun je via de site reageren en dan neem één van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je op.

Veel starters hebben al via 8baan Uitzendbureau hun eerste baan gevonden op vele verschillende vakgebieden. Wij hebben bijvoorbeeld vaak werk op ICT-gebied.

Jantien (24): Ik heb informatica gestudeerd en was op zoek naar werk als programmeur. Ik had niet gedacht werk via een uitzendbureau te vinden. Ik dacht dat je via een uitzendbureau eigenlijk alleen tijdelijk werk of een bijbaan kon vinden. Maar via 8baan Uitzendbureau heb toch echt mijn eerste echte baan gevonden. Ik was op internet aan het zoeken naar werk en kwam bij 8baan Uitzendbureau terecht omdat ze een java programmeur zochten. Ik heb me ingeschreven en ik bleek goed te voldoen aan het gezochte profiel. Via 8baan Uitzendbureau heeft men mij toen voorgesteld.
Het gesprek ging goed en ze boden me de volgende dag al een baan aan. Op de eerste van de volgende maand kon ik al beginnen met mijn nieuwe baan. Zo was ik toch maar mooi snel aan het werk. Inmiddels werk ik al drie maanden bij het bedrijf en nu gaan ze me een contract aanbieden. Alleen maar omdat ik me bij 8baan Uitzendbureau had ingeschreven voor werk!

 
© 2018 8baan

Keizersgracht 450-2
1016 GD Amsterdam
Tel: 020-6711888

Privacy statement Disclaimer Home Over 8baan 8baan Payroll Services Werkgevers Levensloopregeling