Home
 
 Home  |   Contact  |   Sitemap    
 
    U bent nu hier:  8baan Uitzenden  >>  Testimonials  >>  Een leuke bijbaan!
 
 
 
   

8baan Uitzendbureau heeft ook studentenwerk of een bijbaan voor je!

Bij 8baan Uitzendbureau hebben we vele vacatures speciaal voor studenten die willen werken of op zoek zijn naar een bijbaan. Vacatures voor callcentermedewerkers, promotiewerk, vakantiewerk, horecawerk, administratief werk, data entry of ander studentenwerk.

 
Veel studenten hebben al via 8baan Uitzendbureau een bijbaan gevonden. 8baan Uitzendbureau is actief in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag maar ook in de rest van het land. Op de internetsite van 8baan Uitzendbureau kun je 24 uur per dag het actuele vacature-aanbod van bijbanen bekijken en kun je op 24 uur per dag op iedere beschikbare bijbaan reageren.
Als je geen zin meer hebt om rood te staan en een bijbaan zoekt dan ben je bij 8baan Uitzendbureau aan het goede adres. Wij zoeken MBO, HBO en WO-studenten voor het vervullen van onze actuele vacatures. Voor een bijbaan in het weekend of ’s avonds kun je bij 8baan Uitzendbureau terecht.
Als je reageert op een bijbaan, kom dan altijd eerst langs bij 8baan Uitzendbureau. Wij vinden het persoonlijke contact met onze studenten erg belangrijk. Iedere student krijgt een eigen contactpersoon die je helpt als zich een probleem voordoet bij je bijbaan.
Bedrijven werken graag met 8baan Uitzendbureau, omdat de studenten die we leveren flexibel ingezet kunnen worden en zeer gemotiveerd zijn bij hun bijbaan. Bij veel bijbanen verdien je niet alleen een leuk salaris maar is er ook nog een leuke bonus-regeling.


Thijs (22) : Ik zocht een bijbaan voor naast mijn studie Bedrijfseconomie (BE) aan de Hogeschool InHolland. Ik kwam op de internetsite van 8baan Uitzendbureau en zag een part-time functie als administrateur bij een accountantskantoor. Binnen een week werd ik voorgesteld en had ik een leuke en goed betalende bijbaan die ook nog eens aansluit bij mijn studie. 
 

 
© 2018 8baan

Keizersgracht 450-2
1016 GD Amsterdam
Tel: 020-6711888

Privacy statement Disclaimer Home Over 8baan 8baan Payroll Services Werkgevers Levensloopregeling