Home
 
 Home  |   Contact  |   Sitemap    
 
    U bent nu hier:  Werkgevers  >>  Referenties  >>  Callcenter agents
 
 
 
   

De directeur van een groot telemarketingbedrijf :

8baan Uitzendbureau hielp ons aan ervaren callcenter medewerkers en telemarketeers!

Voor het vullen van onze outbound telemarketing vacatures waren wij op zoek naar ervaren en gemotiveerde studenten die wilden werken als callcenter medewerker/telemarketeer.

Voor de studenten is het werk als outbound telemarketeer leuk omdat hij/zij veel ervaring opdoet in rechtsstreeks contact met de klant. Voor ons zijn de studenten aantrekkelijk omdat het hoogopgeleide werknemers die erg gemotiveerd zijn om iets bij te verdienen. Als outbound telemarketeer kun je makkelijk een flink zakcentje verdienen doordat wij een aantrekkelijke bonusstructuur hanteren. Voor ons zijn studenten ook nog eens extra aantrekkelijk omdat ze erg flexibel zijn en juist kunnen werken op tijdstippen dat het voor onze andere werknemers soms moeilijk is.

 

Ook voor de vakantietijd gebruiken we graag telemarketeers van 8baan Uitzendbureau. Veel studenten hebben juist in de vakantietijd extra geld nodig en zijn dus extra gemotiveerd als ze aan het werk gaan als telemarketeer. 8baan Uitzendbureau leverde ons niet alleen zeer gemotiveerde telemarketeers maar ook zeer flexibele. Als we in een bepaalde week meer telemarketeers nodig hadden dan werd het ook in een mum van tijd geregeld door 8baan Uitzendbureau. Verder heeft 8baan Uitzendbureau een zeer uitgebreide database waardoor we de studenten die we gebruikten om onze vacatures te vullen ook nog eens zeer ervaren bleken. Dit scheelde weer flink met het inwerken.

 

Uiteindelijk hebben we via 8baan Uitzendbureau voor onze vestigingen in Amsterdam, Haarlem, Den haag en Utrecht mensen van 8baan Uitzendbureau. Dit ging ook eenvoudig omdat de kandidaten van 8baan Uitzendbureau uit heel Nederland komen!

 

Wilt u ook op een eenvoudige en snelle manier ervaren, gemotiveerde telemarkteers vinden uit het hele land? Schrijf u nu hier in

 
© 2019 8baan

Keizersgracht 450-2
1016 GD Amsterdam
Tel: 020-6711888

Privacy statement Disclaimer Home Over 8baan 8baan Payroll Services Werkgevers Levensloopregeling