Home
 
 Home  |   Contact  |   Sitemap    
 
    U bent nu hier:  8baan Uitzenden  >>  Sollicitatietips  >>  Sollicitatiegesprek accountantsfunctie
 
 
 
   

Sollicatiegesprek accountantsfunctie

Geachte mevrouw Simons,

Hartelijk dank voor de mogelijkheid om met u te spreken over de vacature voor accountant. Ik heb de bijeenkomst als zeer plezierig ervaren en vond het zeer waardevol om u en Barbara Tol te ontmoeten. Zo kon ik meer te horen over uw bedrijf, de huidige activiteiten en toekomstige projecten.

Ik was vooral geïnteresseerd in de sterke binding van uw bedrijf met vernieuwing, tevredenheid bij personeel en productiviteit. Uw nieuwe vrijwilligersprogramma is een creatief voorbeeld van het geloof van uw bedrijf dat organisaties actief betrokken zouden moeten zijn met de gemeenschap - een gevoel waar ik helemaal achter sta. Ik ben zeer gemotiveerd om deelgenoot te worden van deze bedrijfscultuur, door bij uw organisatie te werken.

Ik ben ervan overtuigd dat mijn academische opleiding aan de universiteit en mijn ervaring als accountant afgelopen zomer me geschikt maken voor deze functie. Daarbij komt mijn uitgebreide kennis van computersystemen: een vaardigheid die mij en u zeer van pas komt als ik bij uw firma aan de slag kan.

Met hooggespannen verwachtingen zie ik uw reactie tegemoet. Als u meer informatie wenst, nodig ik u van harte uit om contact met me op te nemen.

Hoogachtend,

Joep Smits 

  Terug

 
© 2020 8baan

Keizersgracht 450-2
1016 GD Amsterdam
Tel: 020-6711888

Privacy statement Disclaimer Home Over 8baan 8baan Payroll Services Werkgevers Levensloopregeling