Home
 
 Home  |   Contact  |   Sitemap    
 
    U bent nu hier:  8baan Uitzenden  >>  Sollicitatietips  >>  Sterke aanbeveling
 
 
 
   

Sterke aanbeveling

Onderwerp: aanbevelingsbrief voor ...

Geachte heer/mevrouw,

Jan werkte onder mijn leidng als assistent-redacteur van 10 september 1997 tot 5 april 1998. Zijn verantwoordelijkheden behelsden het doen van research en interviews, het checken van feiten en het schrijven van korte berichten, en daarnaast nog enkele administratieve taken. Tijdens zijn werkzaamheden bij ons, liet Jan zien dat hij een capabele werknemer is, een harde werker, en een getalenteerde schrijver.

Ik was zeer onder de indruk van de bekwaamheid van Jan om alles op tijd in te leveren, ook als dat van tevoren geen verplichting was. Zijn onderzoek was altijd doordacht en uitgebreid, en het checken van feiten deed hij altijd accuraat. Soms vragen we onze assistenten om wat te schrijven, maar door Jan's talent hebben we hem meer werk laten doen dan gemiddeld. Zijn schrijfstijl is precies, beknopt en beeldend.

Over het algemeen is Jan een zeer plichtsgetrouwe en capabele medewerker. Ik geloof zeker dat hij alles in zich heeft om later een uitstekende redacteur te worden, en ik vind het jammer dat ik hem moet laten gaan. Ik beveel Jan ten zeerste aan voor elke betrekking als redacteur.

Hoogachtend,

De heer Werkgever


 Terug

 
© 2020 8baan

Keizersgracht 450-2
1016 GD Amsterdam
Tel: 020-6711888

Privacy statement Disclaimer Home Over 8baan 8baan Payroll Services Werkgevers Levensloopregeling