Home
 
 Home  |   Contact  |   Sitemap    
 
    U bent nu hier:  8baan Uitzenden  >>  Sollicitatietips  >>  Brief naar vakbond
 
 
 
   

Brief naar vakbond

Geachte heer Simons,

Uw naam heb ik gekregen van het districtskantoor van de vakbond. Ik ben al meer dan tien jaar lid van uw organisatie en ik ben erg actief in mijn provincie. Ik schrijf u nu, omdat ik uw hulp nodig heb. De firma waar ik voor werkte, is recentelijk opgekocht door een grotere organisatie. De afdelingen in ons gebied zijn afgestoten, waardoor ik nu werkeloos ben geworden.

Hoewel ik hou van de plek waar ik nu woon, realiseer ik me dat ik misschien moet verhuizen als ik nieuw werk wil vinden dat wat betreft verantwoordelijkheid en niveau vergelijkbaar is met mijn oude baan. De stad waar u woont is het transportcentrum van ons land, en mijn speciale aandacht gaat dan ook uit naar die stad. Bijgevoegd vindt u mijn cv.

Ik wil u vragen of u mijn cv zou willen bekijken en overwegen waar iemand met mijn achtergrond terecht zou kunnen bij u in de buurt. Misschien kent u iemand waar ik contact mee zou kunnen opnemen?

Ik ben gespecialiseerd in snel groeiende bedrijven of organisaties die te maken hebben gehad met grote veranderingen. Mijn speciale kracht ligt in het controleren van zaken, om er daarna voordeel uit te halen. Hoewel dat niet in mijn CV staat vermeld, heb ik uitstekende referenties van mijn eerdere werkgever en was ik ook bij zijn bedrijf gebleven als ik op een nieuwe lokatie een vergelijkbare betrekking aangeboden had gekregen.

Als een lid van de vereniging, hoop ik dat u me wat speciale aandacht kan geven bij mijn vraag om hulp. Zou u mij contact met mij willen opnemen als u iets te binnen schiet? Ik ben van plan om binnen zes weken naar uw stad te komen om op zoek te gaan naar werk. Vlak voor mijn vertrek zal ik u bellen voor advies wie ik moet contacteren voor eventuele geprekken. Zelfs als er nu geen vacatures zijn, weten we misschien wel iemand anders die me verder kan helpen!

Bij voorbaat mijn hartelijke dank voor uw hulp.

Met vriendelijke groet,

Martine Verkerk


 Terug

 
© 2020 8baan

Keizersgracht 450-2
1016 GD Amsterdam
Tel: 020-6711888

Privacy statement Disclaimer Home Over 8baan 8baan Payroll Services Werkgevers Levensloopregeling