Home
 
 Home  |   Contact  |   Sitemap    
 
    U bent nu hier:  8baan Uitzenden  >>  Sollicitatietips  >>  Sollicitatiebief assistent mediabedrijf
 
 
 
   

Sollicitatiebrief assistent mediabedrijf

Geachte heer Simons,

Van Piet van Rossum, een goede vriend van mij, heb ik begrepen dat u met elkaar volleybalt bij VCA. Gefeliciteerd met uw overtuigende winst op het toernooi van vorige week! U merkte op tegenover Piet dat u op zoek bent naar een assistent voor uw nieuwe bedrijf, en hij gaf me de suggestie om contact met u op te nemen. Toen Piet gisteren een aantal van uw programma's voor kinderen beschreef, werd ik zeer gretig om meteen in contact met u te komen.

Vanaf het moment dat ik in de stad kwam wonen, ben ik al op zoek gegaan naar de mogelijkheid om mijn interesse voor educatieve programma's te combineren met een mogelijkheden voor nieuwe media- uitingen. Ik hoopte op een betrekking in een klein bedrijf waar ik mijn ideeën kon inbrengen en meer zou kunnen leren over nieuwe manieren om jonge studenten te begeleiden.

Ik heb een jaar lang stage gelopen met acht-jarige kinderen en ik ben de afgelopen twee zomers staflid geweest op een kamp voor gehandicapte adolescenten. Ik ben ervan overtuigd dat mijn enthousiasme, kwalificaties en ervaring op dit gebied prima passen in uw team.

Ik zie uit naar een mogelijkheid om verder met u te spreken over de mogelijkheden die er voor mij zijn binnen uw firma. Volgende week zal ik u bellen om een afspraak te maken.

Hoogachtend,

Joep Smits

 

 Terug

 
© 2020 8baan

Keizersgracht 450-2
1016 GD Amsterdam
Tel: 020-6711888

Privacy statement Disclaimer Home Over 8baan 8baan Payroll Services Werkgevers Levensloopregeling