Home
 
 Home  |   Contact  |   Sitemap    
 
    U bent nu hier:  8baan Uitzenden  >>  Sollicitatietips  >>  Sollicitatiebief staflid patientenopvang
 
 
 
   

Sollicitatiebrief staflid patiëntenopvang

Geachte heer Simons,

Een oud-klasgenoot van mij, Willem de Vries, heeft me aanbevolen om contact met u te zoeken, omdat ik op zoek ben naar werk als vertegenwoordiger voor patiënten in uw pas herbouwde patiëntenopvang. Ik grijp graag de mogelijkheid aan om mijn ervaring, enthousiasme en communicatie-vaardigheden te gebruiken om voor u te werken in dit belangrijke nieuwe gebied.

Toen ik mijn opleiding als sociologiestudent bijna had voltooid, heb ik als vrijwilliger gewerkt bij lokale ziekenhuizen als Spaanse tolk en als assistent bij de contacten tussen dokters en Spaanstalige patiënten. Die ervaring gaf me het besef dat de kloof tussen de autochtone bevolking en mensen die onze taal niet spreken snel gedicht moet worden, zeker op het gebied van gezondheidszorg.

Mijn binding met deze sociale kwestie is alleen maar sterker geworden sinds ik ben verhuisd naar Amsterdam. Ik was enthousiast toen ik ontdekte wat uw instelling allemaal heeft gedaan om deze zaak onder de aandacht te brengen. Zoals mijn cv laat zien, is er een sterk verband tussen mijn ervaring en toewijding en de vaardigheden die u vraagt van uw toekomstige staflid.

Ik kijk uit naar de mogelijkheid om mijn kandidatuur verder met u te bespreken. Bij voorbaat dank voor uw medewerking. Ik zal u volgende week bellen om precieze afspraken te maken.

Hoogachtend,

Martine Verkerk 


 Terug

 
© 2020 8baan

Keizersgracht 450-2
1016 GD Amsterdam
Tel: 020-6711888

Privacy statement Disclaimer Home Over 8baan 8baan Payroll Services Werkgevers Levensloopregeling