Home
 
 Home  |   Contact  |   Sitemap    
 
    U bent nu hier:  8baan Uitzenden  >>  Sollicitatietips  >>  Brief voor gesprek met recruiter
 
 
 
   

Brief voor gesprek met recruiter

Geachte heer Simons,

Ik ben een ouderejaars student aan de Universiteit van Utrecht en ik hoop in juni 1999 af te studeren in de richting Economie. Onlangs heb ik uw collega's ontmoet en ze nogmaals verteld hoe enthousiast ik ben over een vaste aanstelling bij uw bank. Uw bedrijf heeft een imponerend klantenbestand en uw dienstverlening is erg breed, zaken die ik erg belangrijk vind.

Zoals mijn bijgevoegde CV aantoont, heb ik een uitgebreide economische achtergrond en mijn ervaring als stagiair bij de ABN AMRO, afgelopen zomer, heeft me een duidelijk beeld bezorgd van bedrijfsmatige financiële zaken en praktijken. Ik ben er zeker van dat mijn academische training en mijn sterke kwantitatieve vaardigheden tot hun recht zullen komen bij de Stadsbank en dat ik zo bij kan dragen aan het succes van uw firma.

Ik kijk uit naar een mogelijkheid om een gesprek met u te voeren en mijn achtergronden verder te bespreken; hopelijk kunt u ruimte maken voor een gesprek tijdens de interview-dag van uw bank op 15 juni 1999. Als u al eerder met me wilt spreken, verzoek ik u vriendelijk om contact met me op te nemen.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Martine Verkerk 

 Terug
 

 
© 2020 8baan

Keizersgracht 450-2
1016 GD Amsterdam
Tel: 020-6711888

Privacy statement Disclaimer Home Over 8baan 8baan Payroll Services Werkgevers Levensloopregeling