Home
 
 Home  |   Contact  |   Sitemap    
 
    U bent nu hier:  8baan Uitzenden  >>  Testimonials
 
 
 
   

Testimonials

Evie

Ik heb lang gezocht naar een baantje waar ik parttime aan de slag kon en tegelijk wel goede ervaring op zou kunnen doen. Het moest dus aansluiten bij mijn studie. Na een tip van een vriend, die ook een bijbaan via 8baan Uitzendbureau als marketingmedewerker had gevonden, ging ik naar de website van 8baan Uitzendbureau, hier kwam ik diverse banen tegen en vond ik een baan in de richting van mijn studie als receptioniste bij een makelaar. Ik werk hier nu al 3 maanden, 2 dagen in de week en het is goed verdienen.
 
Marjolein  
Via 8baan Uitzendbureau.nl heb ik een perfecte baan als administratief medewerker gevonden. Het is begonnen als een parttime functie, maar al gauw kon ik fulltime aan de slag. Via 8baan Uitzendbureau heb ik dus de ideale baan gevonden. Ik kan iedereen aanraden om even bij hun langs te gaan.
 
Gerrit Jan
Via 8baan Uitzendbureau heb ik de perfecte starterfunctie gevonden als junior account manager. Vlak voor mijn afstuderen ben ik een keer bij 8baan Uitzendbureau binnen gelopen. Eerst heb ik wat vakantiewerk gedaan via 8baan Uitzendbureau. Vervolgens werd ik een maand na mijn afstuderen benaderd door 8baan Uitzendbureau voor mijn eerste echte baan. Zo snel had ik het alleen maar kunnen dromen!
 
 
© 2018 8baan

Keizersgracht 450-2
1016 GD Amsterdam
Tel: 020-6711888

Privacy statement Disclaimer Home Over 8baan 8baan Payroll Services Werkgevers Levensloopregeling